Kirkasvalon Blogi

Luminette kirkasvalolaseilla valohoito on mahdollista missä tahansa!

Lablemon on aloittanut belgialaisten Luminette kirkasvalolasien markkinoinnin Suomessa lokakussa 2015.  Juuri ennen sesongin alkamista, sillä päivien pimentyessä, Luminette valohoito -tuotteet ovat Suomen syksyssä ja talvessa kysyttyjä tuotteita.

Luminette valohoito lasit on suunniteltu erityisesti liikkuvaan elämäntyyliin, minkä ansiosta kirkasvaloterapia onnistuu paikasta ja ajasta riippumatta. Tuote on luokiteltu ’medical device’ -kategoriaan jone otetaan vain tuotteita jotka on testattu luotettaviksi ja laadukkaiksi terveydenhoidon tuotteiksi kuluttajamarkkinoille.

Kenelle valohoito on tarpeellista?

Valoa voi kutsua biologisen kellomme viisariksi, jolla on tärkeä merkitys kehomme hyvinvoinnille ja terveydelle. Valo vaikuttaa unihormonin eli melatoniinin eritykseen, jota aivot tuottavat yöllä unen edistämiseksi. Kehomme sisäinen järjestelmä altistuu valolle aamun koittaessa, jolloin unihormonin tuotanto keskeytyy. Tällöin heräämme helposti ja täynnä energiaa.  Kuitenkin esimerkiksi moderni elämäntapa ja talvikaamos vaikuttavat siihen, että biologinen kellomme ei ole aina oikeassa päivärytmissä. Me kaikki tarvitsemme valohoitoa, joka päivä!

Lablemon International etsii aktiivisia jälleenmyyjiä Luminette valohoito tuotteelle

Jälleenmyyjille on saatavissa tuotekuvia, tuotetekstejä sekä muuta myynnin tukimateriaalia. Mikäli kiinnostuit, ota rokeasti yhteyttä maahantuojaan Lablemon International Oy; myynti (at) lablemon.com.

 

Lue tästä Lablemonin lehdistötiedote Luminette kirkasvalolaseista!