Aikaerorasitus – Jetlag

Aikaerorasitus – Jetlag

Etsin toimivaa ratkaisua aikaerorasitukseen.

Ongelman kuvaus – Jetlag
Lennät säännöllisesti pitkiä matkoja (yli kolme aikavyöhykettä) ja olet kyllästynyt aikaerorasitukseen : unettomuus, uneliaisuus, fyysinen ja henkinen väsymys, mielialanvaihtelu, keskittymisongelmat jne.

Mitä voin odottaa Luminetteltä ?
Muutama yksinkertainen neuvo Luminettesi® käyttämiseen voi vähentää aikaerorasituksen oireita merkittävästi.
Lennon aikana
Aseta kellosi kohteesi aikaan, juo paljon vettä ja vältä alkoholia, kahvia ja teetä.
Saavuttuasi
Jos matkusta Itään, suosittelemme sinua välttämään auringonvaloa aamuisin (käyttämällä laseja, jotka suodattavat sinivaloa) ja käyttämään Luminettea iltaisin (ja olemaan auringossa, jos mahdollista) matalan melatoniinitason ylläpitämiseksi. Seuraavien päivien aikana, siirrä Luminette-sessiota kahdella tunnilla eteenpäin joka päivä. Älä kuitenkaan ylitä normaalia heräämisaikaasi.
Jos matkustat Länteen, suosittelemme, että pysyt hereillä päivällä ja käytät Luminettea® aikaisin iltapäivällä (12:00-15:00). Mene nukkumaan heti pimeän tullen.

Milloin minun pitäisi käyttää Luminetteä ?
Luminetten käyttöaika riippuu useasta tekijästä : lähdön aika ja paikka, saapumisen aika ja paikka. Saat henkilökohtaisen aikataulun lataamalla sovelluksen MyLuminette (iOS ja Android). Sen avulla saat tarkempia ohjeita jokaiselle lennolle, mikä auttaa biologista kelloasi palautumaan tuplasti nopeammin.