Luminette Kirkasvalolasit

Tätä kaikkea on Luminette-kirkasvalolasit

Luminette Kirkasvalolasit - Kätevää kirkasvalohoitoaLuminette on jo nyt muuttaneet tuhansien ihmisten käsitystä kirkasvaloterapiasta ja sen hyödyistä. Luminetteja on markkinoilla muun muassa useissa Euroopan maissa ja niitä käyttää jo tänä päivänä yli 25 000 ihmistä. Luminette-kirkasvalolasit testataan vuosittain riippumattoman tarkastajan toimesta (SGS) ja sen on todettu täyttävän eurooppalaisen lääkintälaitteita koskevan direktiivin 93/42/CEE vaatimukset.

Ylittämätön käyttökokemus

Luminette-kirkasvalolasit on suunniteltu erityisesti liikkuvaan elämäntyyliin, minkä ansiosta kirkasvaloterapia onnistuu paikasta ja ajasta riippumatta. Lumineten ansiosta valoterapian voi aloittaa saman tien vaikka ihminen olisi laittamassa ruokaa, työskentelemässä tietokoneella tai vaikkapa pesemässä hampaita. Lumineten ansiosta valohoito on aina saatavilla.

Luminette Kirkasvalolasit - Kätevää kirkasvalohoitoaNäyttävä muotoilu ja tekniset ominaisuudet lyövät kättä lasien toteutuksessa. Lasien etuosan kaareutuvuus, säädettävä nenän tukiosa ja optimaalinen painonjakauma takaavat, että se istuu käyttäjän päähän hyvin. 67 grammaa painavat lasit on varustettu led-valoilla ja hologrammilla, jotka suuntavat valon silmiin auringon valon tapaisesti yläviistosta.

Luminette lähettää valkoista valoa, jota on tehostettu 468 nanometrin aallonpituisella sinivalolla. Tämä aallonpituus aktivoi kehon energiaa kasvattavan reaktion todistetusti parhaiten. Luminette on luokiteltu silmille turvalliseksi IEC 62471 -standardien mukaisesti, ja sen lähettämässä valossa ei ole UV- tai infrapunasäteilyä. Riippumattoman tutkimuksen mukaan Luminettella on sama vaikutus kuin 10 000 luksin valolaatikolla.