TUTUSTU JA IHASTU LUMINETTE -KIRKASVALOLASEIHIN

Kärsitkö väsymyksestä?

Oli sitten kyseessä kaamosväsymys, vuorotyön aiheuttama väsymys, jetlagin tuoma väsymys tai unihäiriöt, niin meillä on tarjottavana sinulle ratkaisu ongelmiin.

Luminette on täysin uusi tapa selvitä pimeän talven tuomasta väsymyksestä tai vaikkapa vuorotyön ja lentomatkustamisen tuomasta aikaerorasituksesta. Lumineten punainen lanka on se, että niiden käyttö onnistuu aina ja joka paikassa. Niiden kompakti ja pieni koko tuo valohoitoon aivan uuden ulottuvuuden, johon perinteisillä valolaatikoilla ei ole totuttu.

LUE LISÄÄ

Kirkasvalohoito

Valo energialähteenä

Valoa voi kutsua biologisen kellomme viisariksi, jolla on tärkeä merkitys kehomme hyvinvoinnille ja terveydelle. Valo vaikuttaa unihormonin eli melatoniinin eritykseen, jota aivot tuottavat yöllä unen edistämiseksi. Kehomme sisäinen järjestelmä altistuu valolle aamun koittaessa, jolloin unihormonin tuotanto keskeytyy. Tällöin heräämme helposti ja täynnä energiaa. Kuitenkin esimerkiksi moderni elämäntapa ja talvikaamos vaikuttavat siihen, että biologinen kellomme ei ole aina oikeassa päivärytmissä.

LUE LISÄÄ

Luminette-kirkasvalolasit

Tätä kaikkea on Luminette-kirkasvalolasit

Luminette on jo nyt muuttaneet tuhansien ihmisten käsitystä kirkasvaloterapiasta ja sen hyödyistä. Luminetteja on markkinoilla muun muassa useissa Euroopan maissa ja niitä käyttää jo tänä päivänä yli 25 000 ihmistä. Luminette-kirkasvalolasit testataan vuosittain riippumattoman tarkastajan toimesta (SGS) ja sen on todettu täyttävän eurooppalaisen lääkintälaitteita koskevan direktiivin 93/42/CEE vaatimukset.

LUE LISÄÄ

Tutkimustuloksia

Luminetten käyttäminen lounaan jälkeen on yhtä tehokasta kuin iltapäivätorkut

Iltapäivätorkut, Tutkimukset

58 % käyttäjistä energiataso parani ja 32 % tunsi väsymyksen vähenevän

Energiataso, Tutkimukset

68 % käyttäjistä paransi unenlaatuaan

Unenlaatu, Tutkimukset

Luminette on yhtä tehokas kuin 10 000 luksin lamppu

Tehokas, Tutkimukset