Kirkasvalon Blogi

2
(2 tuotearviota)

239,00  sis. alv 24%

Kirkasvalohoidon avulla helpotat useita väsymystiloja. Tuotetta on kehitetty yli neljän vuoden ajan Belgiassa. Luminette on korkealaatuinen tuote jota on helppo ja mukava käyttää. Luminetten suunnittelussa on alustaasti otettu myös huomioon liikkuvan käyttäjän käyttötarpeet sekä tuotteen muitoilu. Tutustu myös ilmaiseen Myluminette mobiilisovellukseen!

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 0702382929671 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Tuote: Luminette kirkasvalo -lasit

Luotettava – rekisteröity lääkelaitteeksi (EU)
Kannettava valoterapiasysteemi
Tehokas kirkasvalo -vastaa 10 000 lux valolaitetta
Kevyet lasit kulkevat vaikka takin taskussa
Soveltuu kaikille – myös silmälaseja ja piilolaseja käyttäville
Luminette kirkasvalolasit on rekisteröity terveydenhoitolaite CE1639

Käyttökohteet:

Kirkasvalolaseja hyödynnetään esimerkiksi vuorotyön tai lentomatkailun aikaerorasituksen aiheuttamaan väsymykseen tai Suomessa hyvin tyypilliseen talvimasennukseen. Tutustu Luminetten esittelyvideoon!

Tuote:

Luminette on suunniteltu erityisesti liikkuvaan elämäntyyliin, minkä ansiosta kirkasvaloterapia onnistuu paikasta ja ajasta riippumatta. Lumineten paino on ainoastaan 67 grammaa.

Luminette lähettää valkoista valoa, jota on tehostettu 468 nanometrin aallonpituisella sinivalolla. Tämä aallonpituus aktivoi kehon energiaa kasvattavan reaktion todistetusti parhaiten. Luminette on luokiteltu silmille turvalliseksi IEC 62471 -standardien mukaisesti, ja sen lähettämässä valossa ei ole UV- tai infrapunasäteilyä.

Näyttävä muotoilu ja tekniset ominaisuudet lyövät kättä lasien toteutuksessa. Lasien etuosan kaareutuvuus, säädettävä nenän tukiosa ja optimaalinen painonjakauma takaavat, että se istuu käyttäjän päähän hyvin. Kevyet  lasit on varustettu led-valoilla ja hologrammilla, jotka suuntavat valon silmiin auringon valon tapaisesti yläviistosta.

 

Lisätiedot

Paino 600 g
Mitat 22 × 11 × 11 cm

Comments ( 2 )

  • cresol says:

    Kätevät kun pystyy käyttämään aamuaskareissa, eikä tarvi olla minkään ison kirkasvalolampun vieressä.

  • Digit says:

    Todella laadukkaan oloinen laite. Tulee käytettyä ihan huomaamatta aamulla ruokapöydässä ja aamuaskareiden lomassa. Vajaan viikon käytön perusteella on jo selkeästi pirteämpi olo.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *