Aikaero -rasitus eli Jet lag

Etsin toimivaa ratkaisua aikaero -rasitukseen.

aikaero väsyttää ja rasittaa -jetlag

Aikaero -ongelman kuvaus

Lennät säännöllisesti pitkiä matkoja (yli kolme aikavyöhykettä) ja olet kyllästynyt aikaerosta johtuvaan väsymykseen. Aikaero aiheuttaa unettomuutta, uneliaisuutta, fyysistä ja henkistä väsymystä, mielialanvaihteluja, keskittymisongelmia jne.

Mitä voin odottaa Luminettelta ?

Muutama yksinkertainen neuvo Luminettesi® käyttämiseen voi vähentää aikaerorasituksen oireita merkittävästi.

Näin hoidan aikaeron lennon aikana

Aseta kellosi kohteesi aikaan, juo paljon vettä ja vältä alkoholia, kahvia ja teetä.

Saavuttuasi

Jos matkusta Itään, suosittelemme sinua välttämään auringonvaloa aamuisin (käyttämällä laseja, jotka suodattavat sinivaloa) ja käyttämään Luminettea iltaisin (ja olemaan auringossa, jos mahdollista) matalan melatoniinitason ylläpitämiseksi. Seuraavien päivien aikana, siirrä Luminette-sessiota kahdella tunnilla eteenpäin joka päivä. Älä kuitenkaan ylitä normaalia heräämisaikaasi.
Jos matkustat Länteen, suosittelemme, että pysyt hereillä päivällä ja käytät Luminettea® aikaisin iltapäivällä (12:00-15:00). Mene nukkumaan heti pimeän tullen.

Milloin minun pitäisi käyttää Luminetteä ?

Luminetten käyttöaika riippuu useasta tekijästä : lähdön aika ja paikka, saapumisen aika ja paikka. Saat henkilökohtaisen aikataulun lataamalla sovelluksen MyLuminette (iOS ja Android). Sen avulla saat tarkempia ohjeita jokaiselle lennolle, mikä auttaa biologista kelloasi palautumaan tuplasti nopeammin.

Luminette kirkasvalolasit

JÄLLEENMYYJÄKSILATAA TUOTE-ESITEOSTA NYT